• Vänligen välj produktens alternativ.

SA Carlsten Black Vibram

Lagerstatus: I lager

Handsydd på läst Sea AvenueMånga tycker att vi gör den bästa klassiska seglarskon på marknaden.
Det kan bero på att våra skor är handsydda på läst, att vi använder läder från Horween i Chicago, har sulor med naturgummi och en nordeuropeisk läst.

1 695 kr 995 kr

* Måste väljas

Horween finest leather Sea Avenue


 Här har vi ett av Horweens ursprungliga pull-up läder som har utvecklats under mer än 100 år. Pull-up lädret bark garvas i Horweens gamla fabrik i Chicago och sedan prepareras med varma oljor och fetter baserat på Horweens egna hemliga recept.
Tillsammans med att vi handsyr skorna på läst får vi en sko som har en komfort utöver det vanliga. En mjuk och skön sko som formar sig direkt efter din fot och tack vare att elasticiteten finns kvar behåller skon sin form.

vibram logo 1Mockasinen sys först fast i en mellansula och därefter limmas yttersulan på mellansulan. Yttersulans består av två olika material. Dels naturgummi som är zipad i botten för att ge ett maximalt grep och dels PU som ger en mycket skön stötdämpning. Sulorna lämnar ingen märkning på däcket. Sulorna har vi utveckla tillsammans med Vibram.

Skorna kan användas med eller utan den medföljande komfortsulan, som i sin tur är mjuk och fuktupptagande. Tar man ut innersulan får man en något större och bredare sko eller så finns det plats för att lägga in sina egna sulor

Finns också i färgerna:


För musen över bilden för att zooma eller klicka för förstoring

Fler bilder